Om oss - Bedre Kommuner AS
22109
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22109,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Våre medarbeidere

Bård Larsson
Bård Larsson, daglig leder

E-post: bard@bedrekommuner.no

Bård har arbeidet med revisjon/kontroll hele sitt yrkesliv, både i privat næringsliv, stat og kommune. Han er opptatt av å gjøre en god og grundig jobb og har derfor opparbeidet seg dybdekunnskap på mange områder. Bård er fokusert på å arbeide systematisk, strukturert og effektivt og å presentere resultatet på en lettfattelig og tydelig måte.

Vår filosofi

Vi arbeider kontinuerlig for å forbedre oss selv og vår måte å løse oppgavene på. For å oppnå dette mener vi at vi må være jordnære, ydmyke og nysgjerrige. Målet er at vi skal gjøre ting så enkelt og effektivt som mulig uten at det går ut over kvaliteten. En grunnleggende forutsetning for å kunne gjøre en god jobb er at vi har god kompetanse på det vi holder på med. Vi ser derfor på medarbeidernes kompetanse – som består av både kunnskap, holdninger og ferdigheter – som fundamentet i virksomheten. Når vi løser de enkelte oppdrag er det imidlertid kundens behov som er i fokus. Målet i alle oppdrag er å komme opp med noe nytt, som har reell nytteverdi. Det er en ambisiøs målsetning, men vi har troen på at det er mulig å få til.

Ta kontakt med oss for mer informasjon